Vandaag Eindtijddag, de volgende ergens in 2012?


Lindsey Williams: ‘In de Bijbel staat dat 1000 jaar gelijk staat aan 1 dag, en 1 dag aan 1000 jaar. We bevinden ons nu ongeveer 2000 jaar na de geboorte van Jezus, en 6000 jaar na de Schepping, dus 6 ‘dagen’. De zevende ‘dag’, waarin er gerust wordt (het in de Bijbel omschreven 1000 jarig vrederijk), staat op het punt van aanbreken.’ Voor sommigen is dat vandaag, zoals Harold Camping laat weten, en voor anderen, zoals Williams, pas in 2012.

Of dat al volgend jaar is weet de bekende Amerikaanse pastor en insider Lindsey Williams niet en dat beweert hij dan ook niet. Hij vervolgt: ‘Toch kijk ik erg uit naar 2012, omdat het ook in spiritueel opzicht het meest bijzondere jaar sinds de eerste komst van Jezus lijkt te gaan worden.’ De stelling bij de IKON dat ‘Voorspellingen van de Eindtijd onzin zijn’ wordt bestreden door 17% van de deelnemers aan de poll. Er hangt blijkbaar iets in de lucht.

Volgens Williams heeft de ‘machtselite’, het gedaan. Zijn contacten ‘binnen de machtselite achter de schermen’ hebben hem laten weten dat 2012 het meest bijzondere jaar in 2000 jaar menselijke geschiedenis wordt en er een buitengewone, spiritueelachtige gebeurtenis wordt verwacht. Iedereen zou doodsbang worden als men beseft wat de machtselite in petto heeft voor het jaar 2012, dat volgens hem dan ook het schokkendste jaar ooit zal worden.

Toch dringt hij er bij de mensen op aan om vooral niet bang te worden, omdat angst één van de sterkste wapens in handen van de elite is. ‘Angst blokkeert je hersenen, en daarom willen ze juist dát veroorzaken.’ Waarom Williams dan niet aflaat voortdurend mensen angstig te maken met zijn doemdenken, is een raadsel. Alsof hij al zijn eigen angsten op de mensheid projecteert.

In eerdere artikelen over dit onderwerp heeft eindtijdonderzoek.nl beschreven dat ‘de elite hier eveneens op rekent en al honderden jaren toewerkt naar de komst van hun eigen messias, de zogenaamde verlosser van de mensheid, die onder hún voorwaarden zijn Nieuwe Wereld Orde op de wereld zal vestigen. Lindsey noemt deze persoon de ‘duivelsmessias’. Het doel is om de komst van de Bijbelse Messias Jezus Christus te verhinderen of onmogelijk te maken. De pijlen van de elite zullen vanaf volgend jaar dan ook in nog veel hevigere mate op de fundamentele christenen worden gericht.’

Zie: De opname, wordt het dan toch 2012?

En: De eindtijd op herhaling

Foto: eindtijdonderzoek.nl 

About Paul Delfgaauw

Zelfkranter website GodenEnMensen (filosofie, mystiek, religie, spiritualiteit), schrijver, dichter.

3 Responses

 1. joost tibosch sr

  En dan te bedenken dat het oude literaire genre Openbaring juist bedoeld was om mensen, die het moeilijk hadden en beginnende vervolging meemaakten, een riem onder het hart te steken. Het beest 666 in al zijn onvolmaaktheid en dreiging (Nero, de romeinse keizers, Ghadaffi, Bush etc etc)
  en de Slang hebben niet het laatste woord: de toekomst is voor de Vrouw met haar Kind en in het nieuwe ideale Jeruzalem (en dat is niet het zionistische Jeruzalem!) Nu worden de eindtijdvisioenen van Openbaring vaak alleen maar misbruikt om mensen de schrik op/in het lijf te jagen!

  Like

 2. geestverwant

  Het christendom van de naastenliefde komt hier nogal eens ter sprake.
  Als Jezus heeft bestaan dan legde hij volgens mij dat naast niet geografisch uit.
  Ik copieer maar even wat ik elders al schreef.
  De eindtijd van het christendom lijkt me overigens in zicht, zowel de VS als de EU zijn failliet, en niet alleen financieel.

  Gister was de derde keer in korte tijd dat ik de tv zoveel mogelijk uit liet.
  De eerste keer was de 11 sept herdenkerij, de tweede de ene Israelier die 1000 Palestijnen waard was, en gister dus de westerse vreugde over een paar moorden.
  De Hoop Scheffer zei dat Ghadaffi het bloed van tienduizenden mensen aan z’n handen had.
  Deze Scheffer evenwel is medeplichtig aan de moord op honderdduizenden Irakezen.
  Of het in Libië net zo zal gaan als ik Irak, dat ze er achter komen van de Ghdaffi regen in de Obama drup terecht zijn gekomen, ik vraag het me af.
  Ook vraag ik me af of nu NATO enerzijds en China en de Sovjet Federatie anderzijds ruzie zullen krijgen over Syrië.
  De Arabische Lente kon wel eens een grote deceptie worden, zowel voor de Arabieren als voor de westerse kolonialen.

  Like

Reacties welkom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.