Drie spirituele boeken bij TenPages.com


Toeval, karma, tijdgeest…? Feit is dat er op dit moment maar liefst drie spirituele boeken in spe in de top 5 van TenPages.com* staan. Drie spirituele boeken, ieder met hun eigen kracht. Het lijkt een trend. Zijn dit de succesvolle boeken van de toekomst, is de vraag van Sara Mas in Trouw Blogs.

De Zandlezer van Margaret van Mierlo verhaalt op realistische en invoelbare wijze de belevingswereld van personen die bij een auto-ongeluk betrokken zijn; een vrouw die ernstig gewond raakt, een echtgenoot met schuldgevoelens, kinderen in een ongewone gezinssituatie en de moeder van het slachtoffer die zo goed mogelijk het getroffen gezin probeert te helpen.

Jouw dierbare leven van Hèlen Muller helpt je bij het verzachten van het verdriet dat je ervaart na het overlijden van een dierbare. In dit boek staan vragen die het schrijfproces opstarten en opdrachten die waardevolle herinneringen herbergen. Maar ook aandacht voor jezelf komt aan bod omdat het fijn is om – als je daar klaar voor bent – weer een beetje van leven te kunnen genieten.

Leven naar de dood bevat ingrijpende, waardevolle verhalen van mensen die weten dat de dood zeer nabij is, respectvol en met zorg opgeschreven door de ‘nachtzuster’ Rian Krijger.

* Wat is TenPages.com?
TenPages.com is een platform waarop auteurs minimaal 10 pagina’s van hun manuscript plaatsen.
Als het lukt om binnen 4 maanden 2000 aandelen van 5 euro per stuk te verkopen aan minimaal 100 aandeelhouders, dan wordt het boek uitgegeven door een gerenommeerde uitgeverij.
Ook voor de investeerder, de aandeelhouder, zijn er voordelen.
De aandeelhouder deelt namelijk in de opbrengst van de boekverkoop en zijn of haar naam wordt als ontdekker in het boek vermeld.
Mocht het onverhoopt niet lukken om de 2000 aandelen te halen, dan krijgt de aandeelhouder 4 van de 5 euro terug. Dat maakt het investeringsrisico klein.

Zie: Trouw Blogs en TenPages.com (Sara Mas)

Foto: De auteurs van links naar rechts: Hèlen Muller, Rian Krijger en Margaret van Mierlo (TenPages.com)

About Paul Delfgaauw

Zelfkranter website GodenEnMensen (filosofie, mystiek, religie, spiritualiteit), schrijver, dichter.

7 Responses

 1. geesje

  Ik schat mijn werk ook naar waarde, wat nog niet zeggen wil dat alles maar gepubliceerd moet worden.
  Ik houd niet van die dingen maar vooruit voor deze gelegenheid plaats ik er eentje 😉

  Like

 2. geesje

  Het is wel een aardig systeem, het aandelen kopen in boeken. Nu vind ik investeren in je eigen spiritualiteit, zolang ze niet uitmondt in een tragisch misverstand, een zegen voor de mensheid. Maar ik meen toch dat er sprake is van sjoemelen als je aandelen in je eigen boek opkoopt. De laatst gekochte aandelen zijn van Helen Muller, ze heeft zojuist, als grootaandeelhoudster, nog wat aandelen in eigen werk aangeschaft.

  Like

 3. joost tibosch sr

  Spiritualiteit, berustend op echte levenservaringen, is prachtig. Maar waarom voel ik me als oude man door die overdaad aan recente spiritualiteit dan toch zo “ondergesneeuwd”? Eerlijk gezegd, erger nog dan ik me indertijd op de duur door mijn jonge vroomheid overspoeld voelde en er me uit heb “ontworsteld”! Echt waar.. ik weet het niet…Ben ik daar te nuchter voor?

  Like

 4. Bij mijn weten stonden spirituele boeken altijd al
  hoog genoteerd…las altijd Onkruid (met een onderbeking van jaren van ‘nuweetikhetwel’ ) en daar stonden ze altijd hoog genoteerd. Moet gezegd dat het uitsluitend om spiriboeken ging:)
  Sommige boeken zijn spiritueel zonder dat de schrijver het in de gaten had/heeft…
  Altijd goed als ze hoog genoteerd staan….hemelhoog…..

  Mooie ZONdag nog Paul:)

  Like

Reacties welkom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.