‘Publieke bekendmaking van buitenaards leven komt steeds dichterbij’


2012 is al lekker bezig. Er staat ons, ‘menselijke engelen’, opwindende tijden te wachten. Volgens SaLuSa van Sirius moeten mensen niet zo veel tijd besteden aan studeren en dus worden we eind van het jaar geprogrammeerd met kennis. (Zijn we robotten?) Wat voor kennis, is niet duidelijk. We moeten in ieder geval onze geest ervoor openhouden en bereid zijn om te ascenderen.

Wanneer jullie wordt verteld dat jullie menselijke engelen zijn weten we dat het lastig te begrijpen is en velen vinden het moeilijk te accepteren. We zouden jullie echter niet misleiden en het is tijd dat jullie de waarheid over jezelf kennen. Deel van het probleem is dat jullie ertoe zijn gebracht je waardeloos te voelen en dat jullie niet het respect is gegeven dat jullie verdienen. Het heeft inderdaad relaties tussen jullie als geheel beïnvloed en jullie hebben ook gefaald in het respecteren van elkaar.

Media
Onduidelijk wat ascenderen is, net als het feit dat ons wordt voorgehouden dat we menselijke engelen zijn: dat is volgens SaLuSaook lastig om te begrijpen en voor velen van ons moeilijk te accepteren. Maar SaLuSa zal een en ander vast wel uitleggen: ‘Er staan opwindende tijden te gebeuren en wij wachten op onze eigen mogelijkheid om via jullie media met jullie te kunnen spreken.’

Tegen het einde van het jaar zullen degenen die ervoor kiezen te ascenderen gereed zijn en zij zullen heel erg zijn veranderd ten opzichte van wie ze nu zijn. Het grootste verschil zal in jullie bewustzijnsniveaus zitten die zich enorm gaan verbreden in de zeer nabije toekomst. Jullie zullen daar onze hulp bij krijgen, inclusief technologieën die het hele proces kunnen versnellen. Dat is helemaal gereed en over het algemeen zal alle kennis bij jullie worden geprogrammeerd omdat het niet nodig is een enorme hoeveelheid tijd aan studeren te besteden zoals jullie dat gewend zijn te doen.

Belangrijke doorbraak
Heb je je trilling al verhoogd? En hoe voelt dat? Je draagt dan het Licht voor de mensheid. Het zal waarschijnlijk handig zijn, want zeer binnenkort vindt er een belangrijke doorbraak plaats. Er wordt meer licht naar de aarde gebracht om de lagere energieën om te vormen.

Disclosure, de publieke bekendmaking van buitenaards leven, komt steeds dichterbij en dat zal veel mensen bevrijden om openlijk over hun waarheid te kunnen spreken vanuit persoonlijke ervaring. Er staan opwindende tijden te gebeuren en wij wachten op onze eigen mogelijkheid om via jullie media met jullie te kunnen spreken. We hebben jullie veel te vertellen en zijn al volledig op die gelegenheid voorbereid.

Religie
Een en ander komt van de science-fictionsite Niburu: weinig science, veel fiction. Niburu ‘begeleidt in de kwantumsprong in bewustzijn die een ieder mag gaan maken en helpt mee een nieuwe wereld te creëren, gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, vrede en eenheid.’
Iets wat geen enkele religie ooit is gelukt.

Zie: Contact: Jullie zijn menselijke engelen

Illustr: Niburu

About Paul Delfgaauw

Zelfkranter website GodenEnMensen (filosofie & religie), schrijver, dichter (bundel: Stiltegebied)

4 Responses

 1. De berichten van SaLuSa zijn ontzettend “disempowerend”.
  Zij verkondigen dat er ons een machtsovername door zogenaamde ‘”goeden” te wachten staat. Dat betekent voor mij echt geen verandering in de goede zin. Ik duld geen inmenging van eender welke buitenaardse. Dit zou betekenen dat wij nog eens te meer onze eigen kracht weggeven. Genoeg daarvan.
  Dit is berichtgeving van eerder duister gerichte entiteiten die ons o.a. valse hoop willen geven in plaats dat wij voor onszelf opkomen.
  SaLuSa verraadt zich vaak, o.a. hier door te stellen dat wij met bijkomende kennis geprogrammeerd zouden worden. Blijven wij dan in het robotische leven steken?

  “Be the change you want to see in the world” (Quote Gandhi).
  “Wees zelf de verandering die je wil zien in de wereld” (Citaat Gandhi)
  In liefde en vanuit de EIGEN KRACHT,

  Jan

  Like

Reacties welkom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.