Hubble filmt engel in de ruimte


What’s on a science’s mind
Hubble vereeuwigde het stervormingsgebied S106.
En dit is een bijzonder fenomeen.
De nevel doet namelijk sterk denken aan een engel.
Met een beetje fantasie zijn de vleugels goed te zien.

Zie: Hubble fotografeert engelachtige nevel

En op YouTube zie je de engel geluidloos vliegen…

About Paul Delfgaauw

Zelfkranter website GodenEnMensen (filosofie, mystiek, religie, spiritualiteit), schrijver, dichter.

7 Responses

 1. joost tibosch sr

  Onze generatie heeft het geweldige geluk om prachtige foto’s te kunnen zien in en uit het heelal. Ik weet niet hoe het jullie dan vergaat, maar ik kijk mijn ogen uit…in opperste verwondering. En bij mij welt dan -met mijn verleden en hoewel ik beter weet en ook geleerd kreeg dat ik die woorden niet “mag” gebruiken– in hoge toonaard spontaan het woord God, meestal met wat bijvoegsels, naar boven.

  Een van mijn mooiste kinderherinneringen is dat mijn vader mij,kleine jongen, terwijl ik langs zijn gestrekte vinger keek, de sterren aanwees die mijn twee gestorven broertjes waren. Echt, geloof me, ik weet nu beter, maar verbaas me er nog steeds over, hoe dierbaar die herinnering me is gebleven.

  Dit lijkt me wat anders dan het “sensatieverhaal” hier boven, maar is het allemaal wel zo’n flauwekul?

  Like

 2. Het plasma universum in actie! De bange biggers denken nog steeds in termen van zwaartekracht…en 96% ervan is onzichtbaar!

  Dat is toch echt hilarisch als je deze prachtige plasmainterferentie patronen ziet.

  pb

  Like

Reacties welkom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.